Existuje len málo predmetov, ktoré máme radi, ale každý z nás má svoj obľúbený hrnček  ktorý mu prirastie k srdcu. Vyber si aj ty ten správny, s ktorým si spríjemníš chvíľku pitím kávy, čaju, či vareného vínka. Detičky ti zase sľúbia, že každé ráno vypijú plný pohár teplého mlieka alebo kakaa. Určite poznáš ten pocit ,že tvoj obľúbený nápoj ti chutí ešte lepšie z tvojho obľúbeného hrnčeka. Predsa každý musí mať ten svoj. Ak chceš niekoho obdarovať, alebo potešiť, tak s týmto veselým a praktickým darčekom sa ti to určite podarí. Tieto keramické hrnčeky s potlačou sú veľmi populárne a tešia sa veľkej obľube vďaka svojim veselým obrázkom, ktoré rozdávajú radosť a dobrú náladu.

Nezabudni na svoju blízku osobu, ktorá si zaslúži  peknú pamiatku na teba. Hrnček s obrázkom jej každé ráno počas roka pripomenie kto jej prial, alebo ju obdaroval na jej sviatok. Maj ho na očiach, ozdob si poličku v detskej izbe, kuchyni či firemnej kuchynke. Krásne pútavé obrázky každého záujmu a potešia.

V našej ponuke nájdeš keramické  hrnčeky so psíkom, koníkom, či mačkou. S nápismi, ktoré oslovia tvijich blízkych. Z týchto veselých či milých  motívov si vieš vybrať darček pre tvojich priateľov či celú rodinku. Sú vhodne na rôzne gratulácie, oslavy a je to skvelý darček na Vianoce. Oteckovi môžeš vybrať hrnček s potlačou super tato, mamičke najlepšia mamička, bratovi super brat a sestre  som princezná. Všetkých psičkárov zase poteší milí hrnček s obrázkom psíka, ktorý im pripomenie nezabudnuteľné zážitky a krásne strávený čas s ich verným štvornohým priateľom.

Pri navrhovaní dizajnov a obrázkov sa tematicky inšpirujeme, aby sme ťa pobavili a zaujali skvelým typom na pekný darček. Používame kvalitné značkové farby, aby každý hrnček s potlačou upriamil na seba pozornosť svojimi živými, jasnými a prirodzenými obrázkami. Sublimačná potlač je garanciou pre optimálne spojenie farby a materiálu. Používame iba hrnčeky kvality A+. Obrázky na hrnčekoch máju veľmi dlhú životnosť, neolupujú sa, zachovávajú si ostrosť farieb. Sú vhodne do mikrovlnky a umývačky riadu. Pred každým odoslaním ich dôkladne kontrolujeme a zabalíme do darčekovej krabičky. Pri balení používame ekologické materiály, lebo nám záleží na prírode a prostredí v ktorom žijeme.

Hrnček s obrázkom od Pohodky ti bude robiť radosť a okrášľovať tvoj interiér po celý čas. A nezabudni na to najdôležitejšie, že z týchto darovaných veselých hrnčekov, každý nápoj chutí ešte o niečo lepšie!