Radi by sme vám predstavili naše veselé ponožky Pohodky. Sú slovenskej a českej kvality, takže týmto cenovo dostupným produktom môžeš aj ty podporiť  domáci trh, ekonomiku v tvojej krajine. Pohodky je značka veselých ponožiek s ktorými  sa  budete cítiť pohodlne a budete rozdávať okolo seba radosť a pohodovú náladu.

Ponožky sú vyrobené z kvalitnej česanej na dotyk jemnejšej bavlny, čo ti zaručí vysoký komfort a príjemné nosenie. Nemusíš sa obávať že po dvoch týždňoch nosenia sa ti spraví očko, ako pri niektorých iných značkách. Pohodky neťahajú, sú voľnejšie, neublíži im ani časté nosenie a pranie. Je to kvalita s ktorou budeš určite spokojný. Vylepši svoj šatník, pochváľ sa týmito farebnými, dizajnovými a vtipnými ponožkami, ktoré nikdy nevyjdú z módy. Sú vhodne pre pánov aj dámy a máme ich dostupné v troch veľkostiach 35-38, 39-41, 42-46.

V našom e-shope ponúkame vtipné ponožky s pivom, koníkom, psíkom, vlkom, turistom, športovcom, srdiečkom, či mnoho iných. Máme vytvorených niekoľko štýlov pre mladých i starších, pre zábavných i menej zábavných.

Horúce letné dni ti spríjemnia členkové veselé ponožky. Nezabudni si ich pribaliť pred letnou dovolenkou a uži si dni plné zábavy a nových dobrodružstiev. Pohodky ťa budú sprevádzať všade na cestách, kde si budeš plniť svoje sny s pohodovou náladou.

Všetky dizajny, ktoré ponúkame na ponožkách si navrhujeme sami. Inšpirujeme sa všade okolo nás, no hlavne prírodou, ktorá je nám najbližšia. S tvorbou nových návrhov nám pomáhajú priatelia, naši blízki, ale aj vy naši zákazníci. Našu ponuku s ponožkami neustále rozširujeme o nové dizajny na ktorých stále pracujeme. Dizajny  dopĺňame hlavne o tie námety, o ktoré máte najväčší záujem. Tak neváhaj navštív náš e–shop aj nabudúce, určite u nás nájdeš novinku, ktorá sa ti  bude páčiť. Tieto vtipné ponožky sú ako skvelý veselý doplnok k oblečeniu a môžete ich využiť do pivárne, na párty, na oslavu, alebo len tak na bežné nosenie.

Veselé ponožky Pohodky sú perfektným darčekom pre tvojich blízkych, priateľov, na rôzne príležitosti, či gratulácie. Ale pre mnohých z nás je to už asi tradičné, že si pod vianočným stromčekom nájdeme každý rok ponožky. Takže ponožky Pohodky sú skvelý tip na Vianoce pre každého. Tento úsmevný, praktický darček pobaví aj celú tvoju rodinku. Mamke vyber ponožky napríklad srdiečkové, tatkovi turistické, dedkovi pivové, babke levanduľové, bratovi s činkami a sestre zase s veselým štvorlístkom.

Rozveseľ seba a svoje okolie týmito vtipnými ponožkami a nezabudni, že s Pohodkami sa budeš cítiť pohodlne a budeš mať pohodovú náladu po celý deň!